Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задно ляво ел. стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със задно ляво ел. стъкло

Колеги,

Онзи ден както си карах и нещо изчатка много кофти отзад в задната лява врата. По-късно като смъкнах малко стъклото и отказа да се вдигне, та трябваше да го вдигам с ръце. Проблема е, че не стои вдигнато и постоянно пада някъде с 15 см и много ме дразни. Мисля сега през почивните да отварям вратата и да се мъча да го оправям. Търсих из форума евентуално някой да сподели как става, но не успях да намеря нищо по темата.

Ако има някое сервизче специализирано в оправянето на такива проблемчета също ще се радвам да го посетя, ако е много сложно оправянето.

От София съм

Благодаря
    Alfa 166 2.0 TS 1999

Здравей колега, ето тук http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...EE%F0%E0%F2%E0 има тема и съм обяснил със снимки как се сваля кората моята тема е за предната врата, но задната е почти по същия начин
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Благодаря, колега!

Ще падне разглобяване утре
      Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

Става за около 2 минути Съвет - обръча на колоната го свали като подпъхваш отверката не както е на снимката, ами от вътрешната страна - впоследствие разбрах, че така е много по-лесно а ако имаш проблем с нещо по вратата имам цяла резервна, само че е без самото стъкло, всичката карантия си я има

Comment

Първоначално публикувано от Adon Покажи съобщение
          Колеги,

Онзи ден както си карах и нещо изчатка много кофти отзад в задната лява врата. По-късно като смъкнах малко стъклото и отказа да се вдигне, та трябваше да го вдигам с ръце. Проблема е, че не стои вдигнато и постоянно пада някъде с 15 см и много ме дразни. Мисля сега през почивните да отварям вратата и да се мъча да го оправям. Търсих из форума евентуално някой да сподели как става, но не успях да намеря нищо по темата.

Ако има някое сервизче специализирано в оправянето на такива проблемчета също ще се радвам да го посетя, ако е много сложно оправянето.

От София съм

Благодаря
          Залагам 2 лева на цяло ,че се е счупила пластмасата ,която свързва стклото за релсата.при други марки коли струва 5 лева но за 166 се предлага цяла машинка комплект за около 350 деноминирани български левчета.
          Извода е лесен -търсиш 2 ра ръка.И кажи какво е станало като свалиш кората.
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Аз я имам машинката колега , ако е от нея пиши ми на лично и ще се разберем нещо

Comment

Бе не го плашете колегата, аз си взех преди 2 месеца само пластмасата която се плъзга по шината - 20 кинта. Обикновено тя се чупи. Ако видиш зор братле, обади ми се на лични.
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

Колеги,

наистина беше от пластмасата дето се плъзга по шината - счупена е. Като се е счупила и стъклото явно е понапънало малко едното жило, защото и то се беше развило или поне на мен така ми изглежда. За съжаление нямах достатъчно време да тествам самото моторче, но мисля че ще мина само с пластмасата.

Ще съм благодарен на колегите, ако могат да ми пратят по едно лично за пластамасата само и за машинката за всеки случай, за да знам какво да подготвям евентуално.

Отделно се оказа, че конзолата, която управлява ел. стъклата от шофьорската страна е доста прецакана - счупени са 3 копчета, едното направо е изкъртено от гнездото и не щрака изобщо. Скоро ще пускам обява в раздела купувам направо за тази цялата конзола - някой има ли идея какви пари вървят ?
                Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

Колега , не бързай с темата Имам и конзолата отпред и всичко по вратата, пиши ми едно лично какво точно ти трябва и ще се разберем

Comment

Баси спечелих 2 кинта....
                    alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

От какво ?

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
                        Залагам 2 лева на цяло ,че се е счупила пластмасата ,която свързва стклото за релсата.при други марки коли струва 5 лева но за 166 се предлага цяла машинка комплект за около 350 деноминирани български левчета.
                        Извода е лесен -търсиш 2 ра ръка.И кажи какво е станало като свалиш кората.
                        alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
                          На цяло !! Честито за печалбата

Comment

Някой може ли да ме насочи откъде мога да си намеря само пластмасите ?

Благодаря
                            Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

Колега по горе ти казах ,че няма само пластмаса .Търси втора ръка машинка.
                              alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Working...
                              X